Po përpunohet ...Shop

PRODUCTS


RIVITALIZE VITAMIN

RIVITALIZE VITAMIN

 


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/26/d558047288/htdocs/shiftdistribution/wp-content/themes/medicare/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 25

Product Description

Stresi, ekspozimi i tepërt në diell dhe dietat e gabuara janë faktorët kryesorë që çojën në plakjen e parakohshme të lëkurës. Për të pasur një lëkurë të shëndritshme dhe të shëndetëshme, trajtojeni atë si duhet. Rivitalize Vitamin formula e veçantë, e përbërë nga 70 komponente thelbësorë, ndihmojnë për të ritkthyer bukurinë e humbur të lëkurës suaj, si dhe për ta ruajtur atë.
Përbërja e saj përmban acidin hialuronik, vitaminat, aminoacidet, mineralet dhe koenzimat që përmirësojnë gjendjen e lëkurës dhe japin rezultat të menjëhershëm.


  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “RIVITALIZE VITAMIN”

  logo-color

  Shift Distribution is a new health wholesaler and distributor in the Republic of Albania. The company imports and distributes dental, pharmaceutical products, medical, nutritional supplements, dermal-cosmetic products and pre-medical products for mother care, child, eyes, etc. Pursuing a wellbeing which should be simple, natural and respectful to every person,this is the aim of our company.

  Latest news

  Copyright by Shiftdistribution.com 2016-2019. All rights reserved.