Po përpunohet ...Shop

PRODUCTS


RIVITALIZE SLIM


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/26/d558047288/htdocs/shiftdistribution/wp-content/themes/medicare/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 25

Product Description

Dieta e varfër, mungesa e stërvitjes dhe stresi janë faktorët kryesorë të akumulimit të tepërt të yndyrnave në trup. Për këtë arsye trajtimi estetik është më i kërkuari. Rivitalize Slim lipolytic dhe anti-celulitit është i përbërë nga faktori i rritjes së insulinës, fosfatidilkolina, deoksikolatit të natriumit, karnitinës dhe micronutrient. Jep efekt që në përdorimin e parë…


  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “RIVITALIZE SLIM”

  logo-color

  Shift Distribution is a new health wholesaler and distributor in the Republic of Albania. The company imports and distributes dental, pharmaceutical products, medical, nutritional supplements, dermal-cosmetic products and pre-medical products for mother care, child, eyes, etc. Pursuing a wellbeing which should be simple, natural and respectful to every person,this is the aim of our company.

  Latest news

  Copyright by Shiftdistribution.com 2016-2019. All rights reserved.