Po përpunohet ...Shop

PRODUCTS


RIVITALIZE BODY


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/26/d558047288/htdocs/shiftdistribution/wp-content/themes/medicare/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 25

Product Description

Ndryshimi i peshës në mënyrë të vazhdueshme jep efekt të drejtpërdrejtë të plakjes në trupin dhe fytyrën tuaj. Për të patur një lëkurë të shëndetshme, pa rrudha, duhet një gërshetim i një dietë të shëndetshme dhe i një hidratimi të mirë. Rivitalize Body është e përbërë nga acidi hialuronik, komponimet organike, DMAE dhe Dexpanpentol, i cili ka aftësi të riafirmojë dhe rivendosë fibrat e kolagjenit që mbështesin lëkurën, duke i formuar ato përsëri dhe duke hequr efektin e zbehjes së lëkurës.


  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “RIVITALIZE BODY”

  logo-color

  Shift Distribution is a new health wholesaler and distributor in the Republic of Albania. The company imports and distributes dental, pharmaceutical products, medical, nutritional supplements, dermal-cosmetic products and pre-medical products for mother care, child, eyes, etc. Pursuing a wellbeing which should be simple, natural and respectful to every person,this is the aim of our company.

  Latest news

  Copyright by Shiftdistribution.com 2016-2019. All rights reserved.