Po përpunohet ...Shop

PRODUCTS


INTESIV SWISS DIAMOND


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/26/d558047288/htdocs/shiftdistribution/wp-content/themes/medicare/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 25

Product Description

INTESIV SWISS DIAMOND, mbi 70 vite, zhvillon, prodhon dhe komercializon instrumente konstante me cilësi të lartë DIAMANTI.
Ne garantojmë 100% produkte të kontrolluara dhe të prodhuar në Zvicër.
Frezat INTENSIV janë instrumente rrotulluese, lëkundëse me përbërje diamanti, që mbulojnë një spektër të gjerë të indikacioneve nga kaviteti, kurora dhe përgatitja e urës deri tek konturimi, përfundimi, si dhe lustrimi me shkëlqim të lartë. Zgjidhni garancin MADE IN SWISS për buzëqeshjen e klientëve tuaj, zgjidhni INTESIV SWISS DIAMOND.


  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “INTESIV SWISS DIAMOND”

  logo-color

  Shift Distribution is a new health wholesaler and distributor in the Republic of Albania. The company imports and distributes dental, pharmaceutical products, medical, nutritional supplements, dermal-cosmetic products and pre-medical products for mother care, child, eyes, etc. Pursuing a wellbeing which should be simple, natural and respectful to every person,this is the aim of our company.

  Latest news

  Copyright by Shiftdistribution.com 2016-2019. All rights reserved.