Po përpunohet ...Shop

PRODUCTS


“Implanti DURAVIT 3P

Product Description

“Implanti DURAVIT 3P është i përshtatshëm për çdo proçedurë kirurgjikale dhe perfekt për çdo densitet kocke.Dizajni i tij specifik siguron kontroll optimal gjatë vendosjes së implantit dhe arritje të një stabiliteti të lartë…
B&B Dental”
Per info dhe porosi tel +355684049980

    Copyright by Shiftdistribution.com 2016-2022. All rights reserved.