Po përpunohet ...Blog

CLASSIC LIST

472B8059-3825-4E8D-9D00-2C7E4CFB6096-1200x800.jpeg
13/Jun/2022

SHIFT Distribution mund t’a gjeni në të gjithë konferencat kombëtare.

Ne besojmë se konferencat janë një pjesë thelbësore e jetës akademike, por me gjithë fokusin në të qënit sa më koherent dhe sa më pranë jush.

Në të tilla evente, mundësojmë feedback të mjekëve rreth punës tonë, prezantim të produkteve të reja dhe përfaqësues të kompanive që distributojmë.

Na ndiqni në rrjetet tona sociale për tu informuar më shumë rreth kompanisë tonë.

 

DC3E05B1-83EA-4107-9E48-29178DC5D426
63C983FD-13E0-4515-A8F0-2DD25B9A5673
326768EF-6AC2-437E-BCA8-2EFC5D44B5A4
4A82B547-8354-4176-92DA-49EA01DDC403
57A45757-0CAC-4FCA-AC7A-9F41E404B07E
F3BA2EE4-243C-48D6-8AAA-460BEEB0CB46
472B8059-3825-4E8D-9D00-2C7E4CFB6096
769F6854-F5D0-4E8E-A507-695761D729A1
C6F683F4-366E-4A96-B03D-331096F12A4A
2B502CCB-1A9F-4C80-9654-0CD5D6326422
6EF079D6-519A-4A6C-AD1B-433389866D15
1FBDF2ED-F1F3-4029-89C5-274A35E6EDA7
2D0AC10E-56DF-425C-91AF-A6634B57532D
D52B8230-88AC-458B-BCD2-24830D219B9A
D684DB99-32FC-4B92-9200-B398D68D26BF
7CAF6679-1EA1-4702-951B-FA8B67841AFD

 


Copyright by Shiftdistribution.com 2016-2022. All rights reserved. Powered by: Elbhost.com Domain Name Hosting Service